De nieuwste geuren: 12 Spirituele en 3 Mira geuren

Hieronder zie je de omschrijvingen van de 12 nieuwe Spirituele Geuren en de 3 nieuwe Mira Geuren.  
De prijs van een pakje met 24 stokjes van een Spirituele Geur is € 3,95. Met uitzondering van Witte Lotus en Roze Lotus die vanwege de toevoeging van lotus absoluut € 4,95 kosten. 
De Mira Geuren zijn ook € 3,95 per pakje met 24 stokjes. 

De 12 nieuwe Spirituele Geuren:

Bloemenstilte:
Een geur schoon, transparant, vriendelijk en jong. Het wijst je naar onbekende gevoelens in jezelf of misschien wel toekomstig zelf. Een hulp voor een stil hoofd.

Bloesemfee:
Lieflijk zacht, vrij en open. Een lieftallige feeën geur voor babies vol natuurlijke harmonieën en verzorging. 

Devotie:
Heilige basilicum is de plant van devotie. Een spirituele geur met een heilig aura en sfeer. Het opent je hart met devotie die boven je hoofd opstijgt.

Fresia:
Spirituele vrouwelijke zachtheid. Een verrassend delicaat bloemenboeket. Brengt je gedachten tot rust.

Kashmiri Roos:
Heerlijk met verfijnde zoete noten. Opbeurend energiek, vrolijk en avontuurlijk. Met een rijk hart is het een vriend(in) uit je dromen.

Roze Lotus:
Roze en Witte Lotus zijn de ultieme en mooiste spirituele geuren op aarde. Zij kunnen helpen om je spirituele oog te openen. Je spirituele oog opent op basis van een aantal essentiële voorwaarden. Een zo zacht mogelijk ego, een stil hoofd, een hart dat geeft en een buik die zo min mogelijk reageert op alles. 

Spirit van het Woud:
Overtuigend mannelijk, vol met uitdagende en avontuurlijke bos en varen noten. Vult elke grote ruimte tot een klein stadion met zijn aanwezigheid en fantastische verhalen. 

Spiritueel Avontuur:
Een intrigerende mannengeur. Donkerpaars fluweel met een vleugje groen van bosvarentjes. Mysterieus en wat ondoorgrondelijk. 

Spiritueel Goud:
Een heel mooie geur van spiritueel goud. Harmonieus en opbeurend met een eigen vriendelijke atmosfeer.

Witte Lelie:
Een spiritueel betoverende witte lelie. Een roep naar je innerlijk hart en ultiem vrouwelijk. De geur van je moeder toen je geboren werd? De geur waar de ridder naar op zoek is?

Witte Lotus:
Witte en Roze Lotus zijn de ultieme en mooiste spirituele geuren op aarde. Zij kunnen helpen om je spirituele oog te openen. Je spirituele oog opent op basis van een aantal essentiële voorwaarden. Een zo zacht mogelijk ego, een stil hoofd, een hart dat geeft en een buik die zo min mogelijk reageert op alles. 

Wonderbloem: 
Een volle, warme, rijke en zoete kamervullende Indiase middaggeur. Een omarmende sfeer voor de liefhebbers van Amber. Gastvrij.

De 3 nieuwe Mira Geuren

Ambient:
Zeer zacht en subtiel. Een geur voor de achtergrond zoals ambient muziek. Dringt zich niet op en leidt niet af.

Hobbit Herberg:
Een drukke aangelegenheid met veel zoete pijprokers en sterke verhalen over sprookjesbossen, ontmoetingen met fabeldieren op exotische lange reizen. 

Sprookjes Nacht:
Een kamferachtige nachtgeur vol sprookjes, geheimen, uitdagingen en feëerieke geurnoten. Kan je wel uit je slaap houden.