Het is zover! Onze nieuwe kruidenwierooklijn wordt uitgebreid met maar liefst 12 nieuwe geuren!
Eind november zijn deze geuren onbeperkt te bestellen. Maar we hebben momenteel al een kleine voorraad van onze nieuwe kruidenwierook beschikbaar ☺.
Graag willen we u de kans geven om alvast te proberen en te genieten van deze bijzondere nieuwe wierook. Per bestelling (u dient minimaal 1 ander product te bestellen) kunt u 1 geur kruidenwierook er bij bestellen.
Dit doet u door de couponcode van de geur bij het afrekenen in te vullen in het couponcode-veld in uw winkelwagen.
De couponcodes vindt u bij de naam van de geuren hieronder.

De Moeder's Kruidenwierook

Kruidenwierook is van een andere klasse dan onze geparfumeerde bloemenwierook de Moeder's (Gouden) Geuren en Mira wierook. Het gebruik van onze kruidenwierook laat je de geuren en het gevoel van de natuur op unieke wijze ervaren. Onze kruidenwierook heeft een uitzonderlijke zachtheid, omdat er heel zachte (bloemen)olie ingrediënten en meer gedroogde kruiden ingrediënten in worden gebruikt. Als gevolg kunnen de geur ingrediënten zich steeds op een iets andere manier aan onze neus voorstellen in de loop van het branden en net iets anders in verschillende ruimtes.
Houtskool geeft geen bijgeur bij branden, het is zeer schoon en daarom komt bij onze zwarte houtskool stokjes weinig rook vrij. De ingrediënten van onze kruidenwierook branden in tegenstelling tot houtskool wel met een geur, waardoor het karakter van de kruidengeur meer 'hout en kruid'-achtig is en met een lichte rook de geur verspreidt.
Onze natuurzuivere kruidenwierook is te verkrijgen in pakjes met 24 stokjes en in pakjes met 12 kleine stokjes. In de toekomst zullen de kruidenwierook oliën ook te krijgen zijn in 5 ml flesjes voor gebruik (met bijenwas) in aromalampjes en waar mogelijk in bijenwasvormpjes.
Ook onze kruidenwierook is, zoals al onze wierook voor de laatste 40+ jaar, handgerold en verpakt in uniek gemarmerd papier (van katoen).
Door het ontbreken van tussenhandel en door het Eerlijke Handel kenmerk is onze kruidenwierook half zo duur als andere merken (en dat terwijl het aantal stokjes en de kwaliteit hoger ligt ☺). Met tussenhandel zou de kruidenwierook niet € 3,50 zijn, maar zeker € 6,95.
P.S. Mocht u 'nieuwe' eigenschappen ontdekken bij 1 van de kruidengeuren, wilt u dan zo vriendelijk zijn om die ons te berichten? Te denken valt aan voorbeelden als: een werking tegen bepaalde insecten, bepaalde gevoelswaarnemingen, werking tegen soorten negativiteit en dergelijke. email: info@wierook.nl

Omschrijvingen van de Kruidenwierook

Aloë Vera
Geurt als een zacht parfum dat je nog niet kent. Een prachtige geur met klasse en verfijning. Is er ook een verwijzing naar de oudheid? Een mysterieuze geur waar je je toe aangetrokken voelt en bij wilt blijven. Worden de helende en harmoniserende eigenschappen van Aloë Vera misschien meegedragen met de geur?

Aloe Vera 24 lange stokjes (€ 3,50) code: AL24
Aloe Vera 12 korte stokjes (€ 1,50) code: AL12

Anijs
Een anijs-zoete en zachte kruidige geur. Onschuldig, speels, blij, kindvriendelijk en bemoedigend. Roept de geur een link naar schaatsen en de Elfstedentocht op?
Het heeft een hint naar de vertrouwde geuren Amber en Kaneel en Kruiden van de bloemenwierook. Voor aromalampjes hebben wij Anijszaad essentiële olie (1 ml en 5 ml).

Anijs 24 lange stokjes (€ 3,50) code: AN24
Anijs 12 korte stokjes (€ 1,50) code: AN12

Eucalyptus Blauw
De Eucalyptus geur uit een onaangetaste schone natuur, met bijzondere ondertonen. Met een bepaalde frisheid, zachtheid en warmte (bijna amberachtig). Inspireert je creativiteit en motiveert je jezelf te overstijgen? In India wordt eucalyptus geassocieerd met egoloosheid. Een unieke geur waar je naar op zoek was?
Voor aromalampjes hebben wij Eucalyptus olie (1 ml en 5 ml).

Eucalyptus Blauw 24 lange stokjes (€ 3,50) code: EB24
Eucalyptus Blauw 12 korte stokjes (€ 1,50) code: EB12

Eucalyptus
Een schone geur van pure eenvoud en erg aantrekkelijk. De eenvoud kan je het gevoel geven van oneindigheid? Een goed en mooi voorbeeld van een kruidenwierook.
Voor aromalampjes hebben wij Eucalyptus olie (1 ml en 5 ml).

Eucalyptus 24 lange stokjes (€ 3,50) code: EU24
Eucalyptus 12 korte stokjes (€ 1,50) code: EU12

Kaneel blad
De geur van geborgenheid, ontspanning en warmte van Kaneel blad. Een geur om je in te wentelen. Deze geur is de vriendelijkheid zelve en kan je het gevoel geven dat de wereld goed moet zijn.
De geur is lichter en transparanter dan de geur van een kaneelstokje.
Voor aromalampjes hebben wij Kaneel blad essentiële olie (1 ml en 5 ml).

Kaneel Blad 24 lange stokjes (€ 3,50) code: KA24
Kaneel Blad 12 korte stokjes (€ 1,50) code: KA12

Kaneel bast
De geur van kaneel bast is als de geur van een kaneelstokje (en kaneel koekjes?). Wat sterker en zoeter dan Kaneel blad. Eenvoudig, duidelijk en prettig.
Voor aromalampjes hebben wij Kaneel bast essentiële olie (1 ml en 5 ml).

Kaneel Bast 24 lange stokjes (€ 3,50) code: KB24
Kaneel Bast 12 korte stokjes (€ 1,50) code: KB12

Muggen ?
Een geur uit het hart van de natuur: donkergroen, compact en stevig, maar niet te sterk. De geur ontspant de zenuwen en kan als bevrijdend aanvoelen. Roept deze geur daarom beelden op van expedities in een ongerepte natuur en kampvuurtjes?
De bijzondere natuurgeur is goed te ruiken aan het wierookstokje. De bladeren van de Nochi struik uit Zuid-India worden daar gebruikt tegen muggen en hebben iets van een harsachtige geur. De bladeren zelf komen uit het landbouwproject dat vooraf ging aan de start van de Moeder's Geuren wierook.

Muggen ? (Nochi blad) 24 lange stokjes (€ 3,50) code: MU24
Muggen ? (Nochi blad) 12 korte stokjes (€ 1,50) code: MU12

Neem (Azadirachta indica)
De geur van de bladeren van de Neem boom hebben een reinigende werking. De geur heeft een kruidig karakter en heeft voor sommigen iets bloemigs.
Neem lijkt een goed alternatief voor Salie en het smudgen met Salie.
Neem olie is effectief bij vrijwel alle 'ziekten en beestjes' bij planten, bomen en struiken.

Neem (Azadirachta indica) 24 lange stokjes (€ 3,50) code: NE24
Neem (Azadirachta indica) 12 korte stokjes (€ 1,50) code: NE12

Palo Santo Heilig Hout
Palo Santo heilig hout wordt van oudsher veel gebruikt bij reiniging en ritueel. Het brengt een gevoel van stabiliteit mee.
Wij hebben er als eerste een prachtige kruidenwierook van gemaakt. Onze Palo Santo geurt heerlijk en een beetje zoet. Prettig, jong volwassen, en......onze Palo Santo is zeer betaalbaar ☺.

Palo Santo Heilig Hout 12 korte stokjes (€ 3,50) code: PA24
Palo Santo Heilig Hout 24 lange stokjes (€ 1,50) code: PA12

Palo Santo Heilig Hout extra
De geur van Palo Santo Heilig Hout extra is meer harsachtig, wat zoeter, sterker en complexer met meer lagen. De geur is authentiek en avontuurlijk door iets jungleachtigs. Uitstekend te gebruiken voor reiniging in diepere lagen. Een leerzame geur.
Een mooi en sterk alternatief voor Salie.

Palo Santo Heilig Hout extra 24 lange stokjes (€ 3,50) code: PX24
Palo Santo Heilig Hout extra 12 korte stokjes (€ 1,50) code: PX12

Rozemarijn
De zachte en speelse geur van rozemarijn, duidelijk en ongecompliceerd. Een leuke geur die je laat reizen in je geheugen naar alle rozemarijn momenten?
Voor aromalampjes hebben wij Rozemarijn essentiële olie (1 ml en 5 ml).

Rozemarijn 24 lange stokjes (€ 3,50) code: RO24
Rozemarijn 12 korte stokjes (€ 1,50) code: RO12

Rozemarijn Lavendel
De rozemarijn voor kinderen: heerlijk, vriendelijk en vriendschappelijk. Een echt mooie geur. Een glimlach nodig? Een opkikkertje? Een hulp tegen eenzaamheid?
Voor aromalampjes hebben wij Rozemarijn essentiële olie (1 ml en 5 ml).

Rozemarijn Lavendel 24 lange stokjes (€ 3,50) code: RL24 geen voorraad meer
Rozemarijn Lavendel 12 korte stokjes (€ 1,50) code: RL12

Salie
Salie wordt van oudsher gebruikt om de atmosfeer in ruimtes te reinigen. Daarbij is echter het probleem dat Salie voor de meeste mensen geen aantrekkelijke geur is.
Daaraan is een einde gekomen met onze werkelijk verukkelijke Salie Kruidenwierook.
Ervaar en geniet van de schone en blije atmosfeer.
Voor aromalampjes hebben wij essentiële olie (1 ml en 5 ml).

Geen couponcode nodig ☺. Deze is al te bestellen!

De Moeder’s Geuren – de meest eerlijke keuze